This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

[Over 2LITE]

2LITE is een verlichtingsspeciaalzaak die zich toelegt op het maken van lichtontwerpen en lichtstudies voor particuliere woningen, horeca, kantoorgebouwen, enz.
Reeds jaren specialiseren we ons in de nieuwste ontwikkelingen waarvan het gebruik van ledverlichting het meest bekend is.  Wij beschikken over alle mogelijkheden om projecten volledig uit te werken met led.

Op een zeer persoonlijke manier wordt, in samenspraak met de architect, interieurarchitect, tuinarchitect, installateur of particulier elk project behartigd.
Vertrekkende vanuit een lichtstudie, een eventuele proefopstelling ter plaatse of een mogelijke computersimulatie, wordt elke opdracht een unieke realisatie.

Naast de verdeling van gekende verlichtingsmerken zoals Flos, Deltalight, Foscarini, Toss B, Artemide, enz., hebben de zaakvoerders van 2Lite hun innovatieve composietsysteem geoctrooieerd  en wordt dit nu verdeeld onder de naam www.soft-architecture.com.  Met dit systeem wordt verlichting naadloos geïntegreerd in de binnenarchitectuur en wordt  als het ware één met het interieur.  Dit composiet materiaal werd  in 2008, in België, als eerste bekroond met het ecologische Cradle2Cradle certificaat, wat wil zeggen dat het materiaal volledig ecologisch afbreekbaar is.
inhoud tonen / verbergen